Lang Leve Muziek!

“Ik heb altijd al een muziekinstrument willen leren spelen” of “was ik vroeger maar op muziekles gegaan”. Zijn dit gedachtes die weleens door uw hoofd spoken? Ondanks dat veel volwassenen de ambitie hebben om een muziekinstrument te leren spelen zijn het vooral kinderen die zich elk jaar aanmelden bij  Muziekvereniging Volharding Steenbergen om hun muzikale carrière af te trappen. Om het muzikale talent van de oudere generaties niet verloren te laten gaan start Volharding Steenbergen in september 2021 met het Lang Leve Muziek project!

Lang Leve Muziek

In samenwerking met het Lang Leve Kunst fonds biedt Muziekvereniging Volharding Steenbergen 60-plussers de mogelijkheid om in zeven weken tijd laagdrempelig kennis te maken met het spelen van een muziekinstrument naar keuze. De deelnemers krijgen persoonlijk ingerichte muzieklessen van een professionele muziekdocent, leren samen muziek maken in een kleine samenspelgroep en sluiten het project af met een optreden samen met het jeugdorkest ‘de Muzieketiers’ dat bestaat uit kinderen uit de groepen 6 en 7 van de basisschool. Dit alles gebeurt natuurlijk onder het genot van een kopje koffie of thee. Aan het einde van het project kunnen de deelnemers er voor kiezen om te stoppen of om door te gaan met muziek maken bij de vereniging!

Aanmelden

Geïnteresseerden in het project kunnen zich aanmelden door onderstaand strookje in te vullen of door een mailtje te sturen naar secretariaat@volhardingsteenbergen.nl. Vermeld hierbij in ieder geval uw voor- en achternaam en het instrument dat u zou willen leren spelen. U kunt hierbij kiezen uit dwarsfluit, klarinet, altsaxofoon, trompet, hoorn, bariton, trombone of slagwerk. De kosten van het project zijn €70,- per deelnemer. Dit is inclusief de huur van het instrument. Het project start in september 2021 en alle activiteiten zullen plaatsvinden in Ontmoetingscentrum ’t Cromwiel in Steenbergen. Voor verdere vragen kunt u terecht bij secretariaat@volhardingsteenbergen.nl.