Steun Volharding

Rabo ClubSupport 2021

Volharding doet ook dit jaar weer mee met Rabo ClubSupport! Vanaf 4 oktober kun jij je stem uitbrengen. En jouw stem is geld waard! Om te kunnen stemmen moet je lid worden van de Rabobank, dit kan eenvoudig via de app, via de button ‘zelf regelen’ en vervolgens ‘lidmaatschap’.

Of stem nu direct in de Rabo App of online op https://www.rabobank.nl/leden/clubsupport, en vraag ook je ouders, opa en oma, vrienden en kennissen op ons te stemmen. Je vindt ons onder de M, Muziekvereniging Volharding Steenbergen. Stemmen kan van 4 tot 25 oktober.

Donateur worden?

Jaarlijks organiseren wij concerten en evenementen voor een breed publiek. Jong en oud doet daar aan mee. Muziekvereniging Volharding is een actieve vereniging met als missie: ‘Een leven lang leren, ons doel!’. Met uw donatie kunnen wij muziekinstrumenten aanschaffen en onderhouden en onze jeugdleden een gedegen muzikale opleiding aanbieden zodat er nog vele muzikale activiteiten kunnen worden georganiseerd.
Wilt u als donateur onze vereniging een warm hart toedragen, dan kunt u uw bijdrage overmaken op bankrekeningnummer NL95RABO 0148837085 ten name van Muziekvereniging Volharding Steenbergen. Of neem contact op via secretariaat@volhardingsteenbergen.nl.
Hartelijk dank voor uw bijdrage!

Sponsorprogramma ‘Vrienden van Volharding’

Muziek maken is een prachtige hobby, een hobby voor het leven!
Wij zijn een vereniging voor iedereen, ongeacht leeftijd of ambitieniveau en bieden een orkest of ensemble waarbij een ieder zich thuis voelt. Volharding is een club van verbinding, waar sámen spelen, sámen ontwikkelen en sámen vieren centraal staat. Wij zijn breed inzetbaar in de samenleving bij herdenkingen, concerten voor ouderen, op basisscholen, bij woonvoorzieningen of op bedrijfspresentaties of feesten.
Een vereniging draaiende houden is tegenwoordig bijna niet meer mogelijk zonder hulp van buitenaf. Helpt u ons ook financieel een handje mee, om daarmee onze vereniging een gezonde toekomst te garanderen met een leven lang muziek? Als u besluit om ons te sponsoren bieden wij u ook graag een gepaste tegenprestatie. U kunt contact opnemen via secretariaat@volhardingsteenbergen.nl.

Dank je wel sponsoren voor jullie bijdrage!

SponsorKliks

Als je online aankopen doet, gebruik dan SponsorKliks. Dat kost jou niets extra’s en levert ons veel op.

Sponsorkliks

Door op deze button te klikken verschijnt er een overzicht van tientallen webwinkels, waaronder Bol.com, Coolblue, Alibaba en Booking.com. Elke aankoop bij een van deze bedrijven levert onze vereniging een commissie op terwijl je zelf dezelfde prijs betaalt, het kost je dus niets extra.